Seksiä rannalla

Miten anoppilailta liittyy seksiin rannalla? -Kumpaakin voi harrastaa samana iltana. Ai ihanaa puujalkaa.

Kun jotain aletaan tehdä, niin tehdään se sitten kunnolla. Neljä vuotta vierähti ilman elokuvia elokuvateatterissa. Tekosyitä moiseen saamattomuuteen kyllä löytyisi, mutta turha sipistellä. Kun kärpänen sitten puraisi, niin viikon sisällä istuimme Federicon kanssa neljä kertaa leffassa.

Nyt laaturainat ovat tauolla ja kierroksessa ovat ulkoilmadiskot. Seitsämän vuotta saamattomuutta sillä saralla riitti ja kun vihdoin pääsin discomoodiin, niin nyt sitten viedään kyseisellä ilmansuunnalla.

Ensin Magnolia ja menneenä lauantaina The Beach. Rauhallinen anoppilakyläily sai uuden suunnan, kun anopin salutettuamme päätimme suunnata AC/DC-coverkeikalle. Epävakaisen sään takia ulkolavalle tarkoitettu keikka oli peruttu, mutta kaunis miljöö keskiaikaisen linnan vierustalla houkutti jäämään tuopin ajaksi. Taisimmepa tainnuttaa toisenkin, jonka jälkeen päähän pälkähti loistoidea diskoilllasta. Tanssimaan piti päästä. Jos ei AC/DC:n tahtiin, niin jytke sai kelvata.

Siinä vaiheessa olisi ollut järkevää potkaista itseä nilkkaan, mutta ei tullut potkua. Keskiyö on tunnetusti luovaa aikaa eikä silloin tehdä muutoksia hetki aiemmin rykäistyyn käsikirjoitukseen. Ei kun menoksi. Rannalle, harjoittamaan seksiä tai sukupuolia. The Beach - yökerho. Ja lasiin sex on the beach. Tässä on paikka eliittiyökerhoilua kaipaavalle.

The Beach - kesäillan takuuvarma menomesta Milanossa. (Kuva täältä)

Periaatteessa ei siis meille, mutta kun tuttu toimii kerhossa peeärränä, niin alipukeutuneena pääsi kuohuviinipaikalle. Juppihippipunkkarirokkareita oli tasan kaksi ja loput 998 ainoastaan rimpsun ensimmäisiä. Ikätikapuissa meillä oli ainakin parikymmentä puolaa enemmän, mutta himmeä valaistus tasoitti juonteet plastiikkakirurgia paremmin. Kun vielä rytmi purjehti promilleveressä, niin se oli menoa. Jo toisen kerran seitsämän vuoden sisällä ja auringonnousuun asti.

Diskoillaan. Illan isäntä vasemmalla ja diskopallot toisaalla.
Seuraavana iltapäivänä herättyämme luolasta päätös oli helppo. Ei ihan heti uudestaan. Kivaa oli, mutta kaulasta alaspäin kroppa oli kipee. Onneksi ei pää. Eikä tyräkään herännyt. Eli entä jos sittenkin...

Kommentit

Luetuimmat

Luukku 1: Kun saapuu joulu kaupunkiin

Makunystyrät kuntoon, Riikka ja Jyrki Sukula!

Ananaspizza! Mamma mia!

Vrrrm Vrrrm Vrrrm - F1 Monzassa Milanossa Monzassa

Kakkajuttuja ja muita alatyylin ilmaisuja