Menovinkki: San Siro Street Festival

Missä?
- Piazza Selinunte, San Siro Milano. Paikalle pääsee kätevästi Piazza Lottolta bussilla numero 49.
Milloin?
- 25.-27.7.2014 (perjantaista sunnuntaihin)

San Siro on tuttu paikka jalkapallon ja hevosurheilun ystäville. Siellä sijaitsee Giuseppe Meazzan stadioni, jossa sekä Inter Milan että AC Milan pelaavat kotiottelunsa. Siellä on myös Galoppon ravirata. Urheilutapahtumien lisäksi molemmissa paikoissa järjestetään konsertteja. Kun olet tulossa Milanoon, kannattaa siis vilkaista areenoiden tapahtumakalenterit.  Linkit kalentereihin ovat postauksen lopussa.

Tänä viikonloppuna San Siron asukasyhdistys järjestää viisivuotisen toimintansa kunniaksi kolmipäiväiset katujuhlat, josta ei puutu tapahtumia eikä väriä.Kaupunginosan kadut täyttyvät markkina- ja kirpputorimyyjistä. Päivän mittaan tarjolla on työpajoja, keskustelutilaisuuksia, esitelmiä , urheilunäytöksiä ja näyttelyitä. Aktiviteetteja on kaikenikäisille ja moneen kiinnostuksen kohteeseen.

Videoprojektorissa nähdään dokumentit "M2M, l'europa avrà i nostri occhi" ja Torinon filmifestareilla vuonna 2013 esitetty "Striplife", jonka ohjaaja on myös tapahtumassa mukana.

Joka päivälle on oma aperitiivi- ja illallisteema. Ruokailun jälkeen illanvietot jatkuvat musiikkipainotteisina. Luvassa on niin perinteiset tanssiaiset kuin hiphop-, reggae-, jazz- ja klassisen musiikin konsertit illasta riippuen. Lauantai-ilta huipentuu ilotulitukseen.

Kolmen päivän koko ohjelma löytyy täältä (tosin vain italiaksi)

Meidän kansainvälinen käsityökerho - Mondobaobab, Clo Handmade, LauArt, ja Anniinankulma - pystyttää kirjavan myyntikojunsa piazzalle sunnuntaina.

Sitä ennen aiomme nuuhkia San Siron katufestareiden ilmapiiriä ja nauttia leppoisasta menosta.

Linkit:
Stadio Giuseppe Meazza San Siro
Ippodromo del Galoppo San Siro

Kommentit

Luetuimmat

Luukku 1: Kun saapuu joulu kaupunkiin

Makunystyrät kuntoon, Riikka ja Jyrki Sukula!

Ananaspizza! Mamma mia!

Koronahorroksesta herätys

Vrrrm Vrrrm Vrrrm - F1 Monzassa Milanossa Monzassa