ILMAISTA VIINAA...

ei ole vieläkään tarjolla, mutta...

Näin alkoivat moottoripyöräkerhomme tiedotteet vielä kultaisella yhdeksänkymmentäluvulla. Tällä tavoin tervehenkisiä nuoria motoristeja muun muassa usutettiin osallistumaan erilaisiin tapahtumiin tai yksinkertaisesti ostoksille.

Luulen, että yhä tänä päivänä lause kiinnittää huomion ja herättää kiinnostuksen. Siksi varastin idean ja tiedotan, että ilmaista viinaa ei siis vieläkään ole tarjolla, mutta maksullisia korvakoruja on ilmestynyt putiikkini hyllylle aLittleMarkettiin

Osa koruista on ehtinyt kauppaan, osa odottaa yhä pesua ja prässiä.

Lisää tulee lähiaikoina, koska tänä vuonna kesä on ollut kummallinen. Ailahtava. Säiden herrana ei ole toiminut yksin Pouta, vaan monenmoista puikonheiluttajaa on ollut liikkeellä. Kun edellisvuosina kesä on saapunut kesäkuussa, se on jysähtänyt paikoilleen syyskuuhun saakka. Tasaisen aurinkoisena, pitkänä ja kuumana. Sellaisena kuin lapsuuden kesät tapasivat olla.

Sen sijaan tänä vuonna sää on vaihdellut samankin päivän aikana niin, ettei tätä enää tunnista. Onko joku siirtänyt Milanon valtameren rannikolle? Olen kuullut, että Milanoon on saapunut hiekkaranta, mutta olisin mieluusti ottanut rannan ihan jo vallitsevaan ilmastoon. Vaan ei. Tänä iltana aioimme lähteä reggaepitoisiin rantabailuihin, mutta mustanpuhuva ja uljaasti salamoiva taivas sekä rakeitakin viskovat sadekuurot käännyttivät meidät kesken matkan takaisin. Kunnon ukkosilmassa on oma viehätyksensä ja ihailen sen mahtipontisuutta. Mutta mieluummin sisätiloissa, en rantapartyissa.

Näissä tunnelmissa virkkuukoukku on määrännyt vauhdin ja lankakerät ovat pyörineet siinä tahdissa. Tänäkin iltana.

Kommentit

Luetuimmat

Luukku 1: Kun saapuu joulu kaupunkiin

Makunystyrät kuntoon, Riikka ja Jyrki Sukula!

Ananaspizza! Mamma mia!

Vrrrm Vrrrm Vrrrm - F1 Monzassa Milanossa Monzassa

Täytetyt paprikat ja parempi mieli