Toiminta-ajatuksen tarkastus - Anniinankulman välitilinpäätös ja kurssin muutos

Anniinankulma aloitti verkkokauppablogina. Ajatus oli mielenkiintoinen, mutta toteutus jäi alkuaskeliin, sillä myyntiin ajatellut tuotteet ovat tasaisesti päätyneet turuille ja toreille ennen kuin ne ovat ehtineet putiikin hyllyille. Nyt voit kuvitella, miten käyttö- ja tunnearvokkaita tuotteita on päätynyt laivalasteittain antiikki-, käsityö- ja maalaismarkkinahengessä tyytyväisten asiakkaiden käsiin, korviin, vaatekaappeihin ja koteihin.

Kuva: artvalue

Ei vainen. Totta tässä on se puoli, että viime syksynä alkanut myyntikokeilu kirpputoreilla ja myyjäisissä riistäytyi kevään aikana lapasesta ja markkinahuuma kasvoi melkoiseksi huiskeeksi. Sormet koukussa ja silmät kierossa eriväriset langat ovat taipuneet koruiksi ja koristeiksi niin työpaikkamatkailun kuin iltauutistenkin aikaan. Pikkupöytiä ja matkalaukkuja on kärrätty viikonloppuisin ympäri Milanoa ja ympäristöä niin, että verkkokaupanpitoon ei ole enää riittänyt potkua.

Valitettavasti se myös näkyy. Alkupanostuksen jälkeen hyllyt ovat jääneet pölyttymään ja alkuperäiset tuotteetkin ovat siirtyneet uusille omistajille. Nyt tämä tilanne muuttuu siltä osin, että blogissa kauppatavara on edelleen esillä omilla sivuillaan, mutta esimerkiksi käsityöt ovat muuttaneet tavarataloon nimeltä ALittleMarket - Shop anniina @Anniinankulma.

Itse blogiin haluan enemmän elämää, jota tässä kuluu ja kulutetaan koko ajan. Kirjoittamisesta olen pitänyt aina, joten miksipä en siis kirjoittaisi hetkistä elämässäni tai hektisestä elämästäni. Tietenkään avoliitossa elävän tietokoneohjelmoijan ja virkkuukoukuttajan tarinoissa ainekset eivät yllä Jules Vernen tai Marco Polon seikkailukertomusten tasolle, mutta kun päätapahtumapaikka on Milano ja käsikirjoitus ammentaa kokeumuksia jo tähän asti eletystä elämästä, toivon saavani aikaan jonkinlaista soosia spagetin sekaan.
Ainakin hetkittäin silloin kuin kirjoitusmoodi päihittää luontaisen laiskuuteni ja kaiken muun säätämisen.

Tästä eteenpäin Anniinankulma siis paitsi myy myös mainostaa. Minä julkaisen ja jakelen, sinä päätät haluatko ilmaisjakelua ja mainoksia. Prego.

Kommentit

Luetuimmat

Luukku 1: Kun saapuu joulu kaupunkiin

Makunystyrät kuntoon, Riikka ja Jyrki Sukula!

Ananaspizza! Mamma mia!

Vrrrm Vrrrm Vrrrm - F1 Monzassa Milanossa Monzassa

Täytetyt paprikat ja parempi mieli