Työmatka pyöräillen Milanossa (video)

Aloitin työmatkojen kulkemisen polkupyörällä vasta viikko sitten. Tekosyiden lista siihen, miksi nousin satulaan kohtalaisen myöhään, on pitkä, mutta mainittakoon päällimmäisenä laiskuus. Sitten on tietysti kevätsateet tai ainakin uhkaavannäköiset sadepilvet, joita loppujen lopuksi olen nähnyt enemmän television sääennusteissa kuin ikkunasta ulos katsomalla.

Enivei. Koko viime viikolle oli tiedossa pelkkää polloa ilman pilvenhattaraa, joten pumppasin kesäkumit, keräsin vaihtovaatteet kassiin, liimasin ylimääräisiä silmiä verkkatakin selkään ja pistin pyöräilylaulun soimaan. Sitten sain vielä huiman idean kuvata matkantekoa videolle, joten tämän postin myötä Anniinankulma on siirtynyt myös vlogiaikaan. Seuraavassa vajaan kymmenen minuutin video siitä, millaisissa merkeissä pyöräilin noin kahdeksan kilometrin matkan ensimmäistä kertaa tänä vuonna.Vaikka Milanon liikenteessä pätee vanha kaupunkiviidakon laki "mieluummin hengissä kuin oikeassa", pyöräily kaupungin keskustassa on aina yhtä palkitsevaa. (Videon taustamusiikki on haettu täältä.)

Kahdeksan kilometrin matka töihin taittuu kaupungin halki pyöräillen puolessa tunnissa. Via Gluck (Centrale) - Via Oglio (Brenta).

Videon teko on aika mukavaa puuhaa, joten harkitsen jo alanvaihtoa ohjelmoijasta ohjaajaksi. Tulette siis näkemään klippejä jatkossakin tällä kanavalla. Että sitten kun huojun korkokengissäni Oscar-gaalan lavalla vastaanottamassa parhaan ohjauksen pystiä, voitte ylpeänä julistaa naapureillenne ja ystävillenne, että olette saaneet seurata ohjaajan tuotantoa aivan alusta asti. Näissä merkeissä toivotan hyvää alkavaa viikkoa.

Kommentit

Luetuimmat

Luukku 1: Kun saapuu joulu kaupunkiin

Makunystyrät kuntoon, Riikka ja Jyrki Sukula!

Ananaspizza! Mamma mia!

Koronahorroksesta herätys

Vrrrm Vrrrm Vrrrm - F1 Monzassa Milanossa Monzassa