Olen 1-vuotias - Ho 1 anno

Blogini on tänään 1-vuotias. Onnea taapero!

Pala synttärikakkua sinulle, ole hyvä. Kakku on tilattu täältä.
Anniinankulma syntyi virtuaalikaupaksi. Kirpputorihenkisenä vintage- ja antiikkimarkkinoiden kävijänä sekä käsityöläismyyjäisten kiertäjänä olen löytänyt Milanosta paljon kivoja kuteita, asusteita ja tavaroita, joita oli tarkoitus alkaa myydä. Ajattelin, että verkkokauppiaana ryhdyn varainkeruuseen eläkepäiviä varten. Ei vainen, mutta pienen lisätulon ansainta epävarmana aikana mielessä kyllä oli.

Parin myyntipostauksen ja sen jälkeisen muutaman kuukauden hiljaisuuden jälkeen välitilinpäätöksen seurauksena blogi otti uuden kurssin. Kirpputorikanavia vanhan tavaran kauppaamiseen ja lahjoittamiseen riittää yllin kyllin, ja laiskasti myyntiin valmistuvat omat virkkaukset ovat löytäneet hyllynsä ALittleMarket-verkkofoorumista.

Tänään jaan blogissa kuulumisia ja havaintoja elämästäni. Seitsemän Milanossa asutun vuoden jälkeen olen kasvattanut tänne juuret, mikä paistaa kirjoituksissa. Jos vielä ennen Italiaan tuloa matkustin paljon, pääasiassa matkamoottoripyöräillen Euroopassa, muuton jälkeen matkustaminen on keskittynyt janalle Italia-Suomi. Luulen kuitenkin, että ammentamalla jo eletyn elämän sammiota ja elämällä uteliaana nykypäivää, postattavaa riittää myös toiseksi vuodeksi.

Kiitos teille, hyvät ystävät ja lukijat. Olette korvaamaton inspiraation ja motivaation lähde, olen vilpittömästi iloinen jokaisesta lukukerrasta. Kirjoittaminen on kivaa niin kauan kuin teksteillä on yksikin lukija, ja tiedän, että ainakin yksi tulee olemaan aina. Nimittäin minulle blogikirjoitukset ovat myös päiväkirjamerkintöjä, joihin palaan mielelläni. Nykyään, kun muisti ei tahdo riittää eilispäivää taaemmas, paluu menneisyyteen onnistuu kirjoitusten kautta. Blogin kautta minuun saa yhteyden kirjoittamalla kommenttikenttään tai lähettämällä sähköpostia.


Mikä on ainetta kultaakin kalliinpaa, jota ei rahalla ostaa saa?
Se on rakennustarvikepakkaus, jonka päällä on teksti: rakkaus.
Siitä kaikki blogit on valmistettu.

(mukaeltu tuntemattoman runosta)

Kommentit

Luetuimmat

Luukku 1: Kun saapuu joulu kaupunkiin

Makunystyrät kuntoon, Riikka ja Jyrki Sukula!

Ananaspizza! Mamma mia!

Vrrrm Vrrrm Vrrrm - F1 Monzassa Milanossa Monzassa

Täytetyt paprikat ja parempi mieli