Anniinankulma - tervetuloa, benvenuti (ex-virtuaalikauppa)

Edit: Anniinankulma aloitti verkkokauppablogina, mutta muutaman kuukauden ikäisenä blogin toiminta-ajatus muuttui ja jo ennen yksivuotissyntymäpäivää blogi oli tullut pisteeseen, jossa näen sen nyt olevan. Elämäntapablogi, joka käy tuulella ja punaviinillä. Blogikirjoitukset sisältävät pääasiassa kuulumisia, tekemisiä ja havaintoja elämästä Milanoon juurtuneena suomalaisena. Toivon, että kirjoituksissa kuultaa utelias arkipäiväinen ote aiheisiin. Ihan niin kuin itse koen elämäni.

* * *
Tervetuloa pieneen virtuaalikauppaani, jonka idea on tarjota erilainen mutta edullinen vaihtoehto shoppailuun. Myytävät tuotteet - vaatteet, kengät, asusteet, korut, käsityöt, pikkuesineet ja muut tavarat - haalin pääasiassa kotikaupunkini Milanon ja sen lähiseudun markkinoilta, messuilta ja pieniltä kauppakujilta. Harrastan myös itse käsitöitä, joita löydät blogistani.

Näin ollen iso osa tuotteista on uniikkeja ja usein niiden hankintaan liittyy tarina. Kaikilla myynnissä olevilla tuotteilla on tunne- ja käyttöarvo.

Istahda alas ja astu sisään, ole hyvä.

Kommentit

Luetuimmat

Luukku 1: Kun saapuu joulu kaupunkiin

Makunystyrät kuntoon, Riikka ja Jyrki Sukula!

Ananaspizza! Mamma mia!

Vrrrm Vrrrm Vrrrm - F1 Monzassa Milanossa Monzassa

Täytetyt paprikat ja parempi mieli